چاي براي بدست آوردن آرامش و انرژي احتمالا يكي از محبوبترين نوشيدني هاي جهان است. امروزه انواع مختلف چاي در فروشگاهها در دسترس است و چاي سياه يكي از آنهاست. اين چاي اولين بار در سال 1827 ظاهر شد.
چاي سياه نوعي چاي است كه از برگهاي تازه ي گياه Camellia sinesis بدست مي آيد. در طول فراوري اين نوع چاي، برگهاي سبز اين گياه در معرض هواي مرطوب با اكسيژن زياد قرار داده ميشوند و فرآيند اكسيداسيون اتفاق مي افتد. در اين فرآيند برگهاي سبز گياه، سياه ميشوند. مقدار اكسيژن توسط توليدكننده كنترل ميشود. چاي سبز هم از همان گياه بدست مي آيد ولي بطور كامل اكسيده نميشود.
اما عوارض جانبي و مضرات چاي سياه چيست؟
نوشيدن به اندازه ي چاي سياه براي بزرگسالان سالم بيخطر است. بااينجال اگرچاي سياه به ميزان زياد، مثلا بيشتر از 4 يا 5 فنجان در روز مصرف شود، ممكن است عوارض جانبي بهمراه داشته باشند. اگرچه افرادي كه از بيماري هاي خاصي رنج ميبرند بايد از نوشيدن چاي سياه اجتناب كنند. در اين قسمت 7 تا از عوارض جانبي شايع چاي سياه را به نقل از مجله معتبر هلث اويو برايتان آورده ايم:
1-مشكلات قلبي
2-سيتم عصبي برانگيخته
3-ناراحتي معده
4-يبوست
و...
ادامه متن را با كليك بر روي لينك زير بخوانيد: